Ove godine smo uspješno započeli naš jezični eTwinning projekt na European School Education Platform pod nazivom Dictionary. 
Cilj projekta je upoznati se s raznim vrstama rječnika, te uočiti sličnosti i razlike u abecedi pojedinih jezika. Do kraja iduće školske godine planiramo i sami izraditi nekoliko vlastitih rječnika u suradnji s ostalim školama koje su se priključile našem projektu.

  
 

Pogledajte kako su učenici 3.b razreda u suradnji s učenicama 8.razreda Bugom Pašalić i Tenom Žižek predstavili našu školu, kao nositelja projekta.

Svi zainteresirani učenici uključili su se i u izbor za najbolji logo projekta izrađen u našoj školi. Poticale su ih njihove nastavnice stranih jezika: Vedrana Franović (franc.i tal.), Matea Sviben Muić (engl.), Antonija Štefica (tal.) i Katarina Štefanec (engl.) Radove pogledajte na našoj Padlet ploči.   

Osim dobrih informatičkih vještina (fotografija, flip video) pod vodstvom uč.informatike Martom Pejnović, trećaši su imali priliku pokazati i svoje umijeće komunikacije na engleskome jeziku u video pozivu sa školom partnerom iz Turske „Isparta Ted Koleji“. U galeriji slika možete vidjeti da zidove učionice 3.b razreda krasi maštovita likovna usporedba hrvatske i engleske abecede koju su izradili sa svojom učiteljicom Tanjom Omrčen u likovnoj grupi.

Veselimo se novim iskustvima i izazovima ovog projekta!

Uč.engl.j. Katarina Štefanec

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content